Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség is készül a DVTK-Ferencváros meccsre

| 2018. 10. 25. | 21:21:00
A miskolci szurkolókat arra kérik, használják a tömegközlekedést a meccs helyszínére való eljutáshoz.
A rendőrség is készül a DVTK-Ferencváros meccsre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség fokozott figyelemmel készül Miskolcon az október 27-én 17 órakor kezdődő DVTK-Ferenváros meccsre.

A police.hu oldalon tette közzé a tájékoztatót. E szerint:

  • A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérik, az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) térjenek le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 14 órától történik folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.
  • A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A 3-as számú főúton Arnót irányából érkező szurkolók Felsőzsolca után szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A 26-os számú főúton Kazincbarcika felől érkező szurkolók szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A Ferencvárosi FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.
  • Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést!

Felhívják a figyelmet arra is, hogy azok a hazai szurkolók akik az MVK Zrt. 29-es járatával érkeznek a mérkőzésre, gyalogosan nem fogják tudni megközelíteni a stadiont a DIGÉP irányából a „STREKKEN” keresztül, mert az a mérkőzés előtt bezárják.

Kérik a drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

A hazai szurkolókat kérik, lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

Hirdetés
Hirdetés