Hirdetés

Nagyon kondisok az ózdiak

| 2019. 01. 15. | 20:34:00
Elrajtoltak a szánhúzók a Bíben-völgyben.
Nagyon kondisok az ózdiak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szánkóhúzó versennyel folytatódott a Kondi Napok programsorozat. Idén tizenhét páros rajtolt el a Bíben-völgy bejáratánál, hogy teljesítse a háromszáz méteres távot - adták hírül a város hivatalos honlapján.

Idén is a Bíben-völgy bejáratától rajtolt el a Kondi Napok szabadidős programsorozat legnépszerűbb állomása, a szánkóhúzó verseny. A megfelelő hómennyiségnek köszönhetően most kitűnő pálya várta a mozogni vágyókat a domboldal melletti területen.

A szervezők több korcsoportba sorolták a jelentkezőket. A nap egyik színfoltja volt, amikor az egyik bátor apuka két kislányát egyszerre húzta a kijelölt útvonalon. Voltak olyanok, akik az elmúlt években is teljesítették ezt a próbatételt, de akadt olyan is, aki először vett részt a szánkóhúzó versenyen.

 

Az útvonal az Ózdi Hegyi Futóverseny ovisok számára kijelölt pályájával megegyezik, így körülbelül 300 métert kellett megtenniük a vállalkozó szellemű ózdiaknak. A leggyorsabbak idén 1 perc 36 másodperc alatt hagyták maguk mögött a távot. A korcsoportok legjobbjait éremmel jutalmazták a szervezők, de senki nem távozott üres kézzel. A Kondi Napok programsorozat a szabadidős úszással folytatódik február 17-én az uszodában. Az idei évad tavasszal a dombfutással zárul.

Hirdetés