Ismert tévést alkalmazott a Diósgyőr

2019.09.15. 09:47

Ismert tévést alkalmazott a Diósgyőr
Világi Péter (Fotó: dvtk.eu)

A miskolci siker nem múlhat semmin!

Világi Péter személyében új kommunikációs- és marketing igazgatója lett a DVTK-nak. A 46 éves szakember Miskolcon született és a Miskolci Egyetem jogi karán szerzett diplomát 1998-ban - írja a dvtk.eu.

Az egyetem elvégzése után több mint 10 évig rádiós- televíziós műsorvezetőként, sportriporterként dolgozott. Műsorvezetőként többek között a Petőfi Rádióban, a Danubius Rádióban, a Magyar Televíziónál, az RTL Klubnál és a Sportklub televíziós csatornánál találkozhattak vele a nézők. 2006-ban 17 labdarúgó világbajnoki mérkőzés kommentátora volt.

Az elmúlt években már kommunikációs és marketing vezetőként bizonyított, többek között az UEFA Európa Liga projektvezetője volt az RTL Magyarországnál, de ő irányította a 2018-as budapesti Birkózó-világbajnokság kommunikációját és ő volt az esemény sajtófőnöke is.

Három éve már folyamatos bepillantást nyerek a klub életébe, mert az én vezetésemmel készült idáig a Napos Oldal magazin, a DVTK hivatalos klubtelevíziója, amelynek már több mint 60 adását láthatták a DVTK szurkolói az M4 Sporton

- mondta a szakember, aki Balogh Sándor váltja ezen a poszton. Ő a klub értékesítési vezetőjeként folytatja munkáját.

 

DVTKDiósgyőr

Szóljon hozzá!

Hirdetés