Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd ezúttal is kikapott a Honvédtól

| 2020. 06. 13. | 09:08:00
A kövesdiek ezzel immár öt bajnoki mérkőzés óta nyeretlenek
A Mezőkövesd ezúttal is kikapott a Honvédtól
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kilenc nappal a Magyar Kupa döntője után, a Budapest Honvéd ezúttal is legyőzte a Mezőkövesdet. A fővárosiak 2-1-re nyertek a borsodiak vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának pénteki játéknapján.

Az első félidőben kiegyenlített labdabirtoklási arány mellett veszélyesebben futballozott a vendégcsapat, amely a hazaiak két védekezési hibáját kihasználva kétgólos előnnyel vonulhatott el a szünetre. A Mezőkövesd támadásban pocsékul teljesített, kapura lövéssel is csak kétszer próbálkozott a 45 perc alatt, de ezek egyike sem találta el a kaput.

Fordulás után valamivel lendületesebben folytatta a meccset a hazai együttes, de még így is a Honvédnak volt újabb nagy gólszerzési lehetősége. A 68.percben a játékvezetőnek a villámlás és a viharos esőzés, valamint a világítás meghibásodása miatt félbe kellett szakítania a találkozót, amely nagyjából hét perc kényszerszünet után, a zuhogó esőben folytatódott.

A lefújásig az egyetlen említésre méltó esemény a hazaiak 93. percben szerzett szépítő gólja volt, ez azonban azon már nem változtatott, hogy a fővárosiak elvitték a három pontot Mezőkövesdről.

A kövesdiek ezzel immár öt bajnoki mérkőzés óta nyeretlenek, saját stadionjukban ez volt sorozatban a negyedik összecsapás, melyet nem tudtak diadalmaskodni.

Hirdetés
Hirdetés