Hirdetés

Extrém kihívást teljesített Kazincbarcika polgármestere

| 2020. 08. 09. | 13:06:00
Nagyatádon rendezték a versenyt.
Extrém kihívást teljesített Kazincbarcika polgármestere
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Köszönöm a segítséget, bíztatást mindenkinek, különösen a Trikoloros csapattársaknak, a felkészítést Frölich Tamásnak, a szuper staffomnak Violának, Beának és Daninak - írta posztjában augusztus 9-én éjjel Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere, aki ezzel tudatta: teljesítette Nagyatádon az eXtremeMan kihívását.

A feladat a következő volt:

800 m úszás: Gyékényesen – a bányatóban.
Rajt:  a partról vízbefutással. A versenypálya három 1270 m-es kör teljesítéséből áll. Az első és a második kör végén a versenyzőknek ki kell jönniük a vízből, majd a szárazföldön kb. 10 métert futva kezdik meg az úszás következő körét.  

180 km kerékpár:
Gyékényes bányató – Csurgó –  Iharosberény – Böhönye - Nagybajom - Kutas - Beleg - Ötvöskónyi - Segesd - Nagyatád Városi Strand, majd Nagyatád – elkerülő út - Segesd - Nagyatád háromfordítós pályán három kör, részleges útlezárás mellett közepes minőségű aszfalton. Szintkülönbség 640 méter.  

42,195 km futás:
Versenyközpont – Nagyatád belvárosa – Versenyközpont. 5250 m-es pályán nyolc kör, a versenyzõk minden körben áthaladnak a Versenyközponton. A futás forgalomtól zárt pályán, jó minőségű aszfalton, ill. műkövön van kijelölve. 

Ezeket a feladatokat sikerült teljesítenie Szitka Péternek, akit ezután bízvást nevezhetünk eXtremeMannek.

Hirdetés