Hirdetés
Hirdetés

Tokajban is lesz ingyensport a diákoknak

| 2021. 08. 25. | 14:03:00
A Sport43-mal kenuzni lehet szeptembertől, az eszközöket ők adják.
Tokajban is lesz ingyensport a diákoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptembertől kibővül a Sport43 elnevezésű ingyenes programsorozat, melynek keretén belül az eddigiek mellett új helyszíneken próbálhatnak ki új sportágakat az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok.

A szervezők augusztus 25-i közleménye szerint kerékpározni Tiszafüreden, Velencén, Fehérgyarmaton, Mohácson, Szentgotthárdon, Fertődön és Eplényben lehet majd. A gördeszkázás helyszíne a Budapest Garden lesz, kenuzni pedig Tiszafüreden, Tokajban, Ráckevén és a Velencei-tavon lesz lehetőségük az iskolásoknak. 

Emellett Gyömrőn wakeboardozhatnak, télen pedig Eplényben síelhetnek és hódeszkázhatnak a diákok, akik ugyanitt a falmászás alapjait is elsajátíthatják majd. Az egynapos programokat szeptember 2-től iskolaidőben, 20-30 fős csoportok részére szervezik minden héten hétfőtől-péntekig. Az eszközöket a szervezők ingyenesen biztosítják.

– A sportolás, az aktív élet talán soha nem volt annyira fontos, mint az idén, miután gyermekeink többsége az otthonmaradás kényszere miatt nem lehetett közösségben, sportolási lehetőségeik pedig drasztikusan lecsökkentek – idézte a közlemény Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztost, aki hozzátette, a koronavírus-járvány sok családot nehéz anyagi helyzetbe hozott, a Sport43 jótékonysági programsorozata ezekre jelent gyógyírt.

A programokra a Sport43 honlapján regisztrálhatnak az érdeklődők.

Hirdetés
Hirdetés