Legyőzte az ősi riválist a DVTK! Bravó!

MTI

2021.09.15. 20:08

Legyőzte az ősi riválist a DVTK! Bravó!
Fotók: Facebook

Hazai pályán fogadta a Nyíregyházát.

Hirdetés

Hirdetés

A forduló előtt még veretlenül éllovas Nyíregyháza 4-2-re kikapott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó NB II szerdai, nyolcadik fordulójában, szeptember 15-én.

A játéknap rangadóján - 5222 néző előtt - hiába egyenlített kétszer a vendégcsapat, a hazaiak a 76. percben harmadszor is minimális előnyhöz jutottak, majd öt perccel később ismét eredményesek voltak.
A nyírségiek veresége a tabellán azt jelenti, hogy az üldözők közül a fordulóban győztes Haladás pontszámban megelőzte, és átvette a vezetést, míg az ugyancsak 3-3 pontot begyűjtő Vasas és Kecskemét pedig pontszámban beérte, és jobb gólkülönbségével - miután egyformán öt-öt győzelmük van, ami elsősorban rangsorolna - meg is előzte.

Merkantil Bank Liga NB II, 8. forduló:
Diósgyőri VTK-Nyíregyháza Spartacus FC 4-2 (2-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 5222 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Albert István, Medovarszki János).
DVTK: Póser - Hegedűs J., Karan, Szatmári Cs. - Polgár, Zsemlye, Molnár G., Németh Má., Bokros Sz. - Könyves, Hornyák. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Nyíregyháza: Fejér - Kilyén, Szokol, Jánvári, Nemes - Márkus A. -  Csörgő, Paku, Zamostny, Gresó - Novák Cs. Vezetőedző: Szergej Pacaj
Csere: Németh Má. helyett Oláh B. és Bokros Sz. helyett Bárdos a 46., Csörgő helyett Vass P., Gresó helyett Pócsik és Márkus A. helyett Szabó B. mind az 59., Karan helyett Szűcs K. és Hornyák helyett Horváth Z. a 65., Novák Cs. helyett Banyoi a 78., Hegedűs J. helyett Eperjesi a 81. percben.
Sárga lap: Paku a 13., Nemes a 25., Németh Má. a 28., Csörgő az 55., Hegedűs J. (kispadon) a 82. percben.
Gólszerző: Jánvári (1-0, öngól) a 2., Zamostny (1-1) a 16., Hornyák (2-1) a 42., Szabó B. (2-2) a 72., Könyves (3-2) a 76., Molnár G. (4-2) a 81. percben
 
Nyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés