Az elnök elégedett Debrecennel, de mi nem vagyunk elégedettek vele

2014.12.20. 17:51

Az elnök elégedett Debrecennel, de mi nem vagyunk elégedettek vele

Legalább rádöbbent, hogy ez nem Nyugat-Európa!

Hirdetés

Hirdetés

Vetesi Iván szerint remek munkát végeztek a rendező városok, a magyar és a horvát helyszínekkel is roppant elégedett volt. Szoros volt a torna, jó meccsek voltak.

Vetesi Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság hivatalos honlapjának adott interjút. A magyar sportvezető elmondta, hogy nagyon elégedett volt a helyszínekkel, Győr, Debrecen és Budapest is jól birkózott meg a feladataival, ami nem is meglepő, hiszen sportrendezvények kapcsán roppant rutinos városokról volt szó. Elismerte viszont, hogy egy hibát elkövettek.

- Talán túl drágán adtuk a jegyeket - ismerte be az elnök. - Talán túl drágák voltak, nyugat-európai árakon kínáltuk őket egy kelet-európai helyszínen. De a nagyszerű magyar drukkerek így is megtöltötték az arénákat, és remek hangulatot teremtettek Győrben, Debrecenben és Budapesten is.

A magyar válogatottról szólva elmondta, hogy az idén 7-8 csapatnak is esélye volt az elődöntőbe kerülni, így a magyarnak is. A korábbiaknál szorosabb, nyíltabb Európa-bajnokság volt az idei. Kiemelte, hogy a magyar válogatott korábban 10 góllal is elveszített meccseket a tornákon, az idén viszont háromgólos volt a legnagyobb vereségünk.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Hirdetés