Csak egy eredmény elfogadható

2015.02.12. 12:33

Csak egy eredmény elfogadható

A sereghajtóval találkoznak a debreceniek.

Hirdetés

Hirdetés

Az újonc és sereghajtó Szeged ellen, idegenben lép pályára szombaton a DVSC a női kézilabda NB I-ben. A szegediek mindössze egy pontot szereztek a bajnokságban, ennek ellenére nem szabad lebecsülni őket, hangsúlyozta Varga József vezetőedző a klubja honlapjának. 

„Sokat javultak a szegediek, akik leigazolták a horvát Dora Lackovicot és a Siófokon kevés lehetőséghez jutó Termány Ritát – mondta Varga József az ellenfélről. – Ők, Barján Biankával kiegészülve erős belső hármast alkotnak, Gulyás Vanda pedig kellemetlen beállós, s még ott van a gólerős Szabó Edina is. A Békéscsaba elleni játékuk is figyelmezető, de a Mosonmagyaróvár otthonában is partiban voltak a hajráig.”

A debreceni játékosok hangulatának jót tett az MTK elleni fölényes siker, igaz a győzelemnek akadt egy áldozata, Bobana Klikovac jobb kezében megsérült egy szalag, így a montenegrói beállós biztosan nem játszhat Szegeden.

„Nincs mérlegelési lehetőségünk, győzni kell, ha azt akarjuk, hogy a saját kezünkben maradjon a sorsunk irányítása – folytatta a DVSC-TVP-Aquaticum vezetőedzője a dvsckezilabda.hu-nak. – Nem szeretnék számolgatni, hogy ki hol szerez, vagy veszít pontokat, tavaly is kiszámoltunk mindent, aztán mégsem úgy történt. Az a pont biztos, amit mi megszerzünk!”

A meccsre a DVSC ultrái utazást szerveznek. Részletek itt!

A női kézilabda NB I. állása

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Hirdetés