Loki–Fradi, amitől tűzbe jön Debrecen

2015.01.22. 16:48

Loki–Fradi, amitől tűzbe jön Debrecen

Már csak a presztízs miatt kiemelt jelentőségű ütközet lesz.

Hirdetés

Hirdetés

A női kézilabda NB I. tabellájának második helyezettje, a Ferencváros látogat pénteken (18 óra) Debrecenbe. A Loki honlapja felidézte, hogy legutóbb 2011-ben győzte le a hajdúsági együttes a Ferencvárost, egy hónap alatt kétszer is.

2011. április 7. és 2011. május 1. Előbbi az utolsó „tiszta” győzelem, hiszen ekkor a bajnoki elődöntő első összecsapásán rendes játékidőben nyert 38-32-re a Loki, míg május első napján büntetőpárbaj után kerekedtek felül a debreceni lányok 33-31-re. A sikerekben közös, hogy mindkétszer idegenben diadalmaskodott a DVSC, ami történelmi tett, hiszen egy hónapon belül kétszer soha senki nem tudta legyőzni a Fradit saját otthonában. A drámai büntetőpárbajt hozó meccsen a Loki jelenlegi keretéből ott volt Slakta Petra, Varsányi Nóra és Sopronyi Anett, utóbbi két góllal vette ki a részét a sikerből - írja a dvskezilabda.hu.

Ezúttal hatalmas bravúr lenne a debreceni lányok részéről a győzelem, a két együttes játékosállománya között ugyanis jelentős különbség van a Fradi javára. A Hódosban azonban láttunk már csodát! Mindent bele, debreceni lányok!

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés