Minden jót, szép leányok!

2014.06.05. 11:16

Minden jót, szép leányok!

Átalakul a debreceni női kézisek kerete.

Hirdetés

Hirdetés

Ezen a héten már szabadságukat töltik a DVSC kézilabdázói, akik számára a Hotel Óbesterben tartott évzáró bankettel zárult a 2013/14-es szezon - írja a dvsckezilabda.hu.

A honlap közli, hogy távozik a Lokitól Valovics Nóra, Ábrahám Szilvia, Barna Éva és Bálint Réka, míg Varga Nóra anyai örömök elé néz. Karalyos Orsolya próbajátékon járt külföldön, ám végül marad Debrecenben, így rá is számíthat a következő szezonban a szakmai stáb. A felállás változatlan marad, Köstner Vilmos a szalmai igazgató, Varga József pedig a vezetőedzői munkát látja el. Két játékos kölcsönadásáról is beszámolhatunk, Mikula Dóra Hajdúnánáson szerepel, míg Simsik Cynthia számára többfelé is nyitott az út.

Az érkezők listáján ott van Sirián Szederke (Győr), Pásztor Bettina (Veszprém), Bárány Krisztina (Eger) és Kelemen Éva (Békéscsaba), míg a fiatalok közül Bardi Fruzsina a felnőttekkel kezdi meg a felkészülést, méghozzá július 7-én. Bárány Krisztina és Sirián Szederke tagjai a junior vb-re készülő magyar válogatott keretének, így ők később csatlakoznak a csapathoz.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Hirdetés