Két ünnep között ismét tobzódhatnak a debreceniek

2013.11.26. 10:06

Két ünnep között ismét tobzódhatnak a debreceniek

Már azok, akik szeretik a jó focit, ingyen!

Hirdetés

Hirdetés

Megjelent a nevezésre való felhívás a Real Team-kupa honlapján, tehát 2013-ban sem marad el az ország legnagyobb kispályás futballtornája, a Real Team-kupa! Debreceni Péter és Berettyán Péter szervezők jóvoltából a négynapos fociünnep ezúttal is ingyenes lesz a Hódos Imre-sportcsarnokban, fizetni csak a büfében kell az italért!

A Real Team-kupa rangja, presztízse és nívója Debrecenbe csábít a téli holtidényben mindenkit, aki kispályán jól bűvöli a labdát. Az ország legjobb futsalosai, nagypályás menői alkotnak alkalmi csapatokat, hogy a learassák a babérokat, de a debreceniek nem mindig bizonyulnak udvarias vendéglátóknak. Tavaly is a fiatal lokistákra épülő Füredi Söröző vitte a prímet, megelőzve többek között az "öreg" lokistákat felvonultató Hotel Délibábot vagy a Mezei-Vill futsalosait. A torna rangját jól jelzi, hogy Dzsudzsák Balázsnak be kellett érnie a gólkirályi címmel, csapata, a Viktor Security a nyolc között elvérzett.

Idén is sztárparádé várható, de a debreceni kispályásokat bátorítjuk, hogy nevezzek, futballban előfordulnak meglepetések, másrészt az eredménytől függetlenül az élmény felbecsülhetetlen...

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés