Tiszáék Újváros királyai

2013.12.09. 10:24

Tiszáék Újváros királyai

A debreceni DISZ volt a torna meglepetéscsapata.

Hirdetés

Hirdetés

A IV. Sajt-Kalmár kispályás labdarúgó kupa méltó felvezetése volt a december 27. és 30. között rendezendő XIII. Real Team Kupának; a szervezők fergeteges tornát hoztak össze Balmazújvárosban. A vasárnapi egyenes kieséses szakasz, akárcsak a csoportmérkőzések, óriási küzdelmeket és nem egy meglepetést is hozott. A háromnapos veresengés egyetlen negatívuma az első- és másodosztályú játékosokkal felálló budapesti After kirívó sportszerűtlensége volt: az MTK-s Vass Patrikék egy vitatott bírói ítélet miatt a negyeddöntőben levonultak a pályáról.

Az elődöntőbe a diósgyőri Tisza Tibort és Takács Pétert, a balmazújvárosi Urbin Pétert, Müllert, Virág Aladárt is a soraiban tudó Joma Shop, az exfradista-exlokista Ferenczi Istvánnal, a jelenleg Pápán edződő Tóth Bencével, a futsalos Fekete Viktorral erősítő Victor Security, a gyirmótos Beliczkyvel és kispályáskirály Ponczók Csabával felálló budapesti Mates, illetve a Varga Dániellel, Mizsák Richárddal, Pallai Zsolttal felálló meglepetéscsapat, DISZ jutott. Tiszáék a DISZ-t, a Mates a tavalyi bajnokot verte; mindkét elődöntő büntetőkkel dőlt el.

A bronzmeccs és a döntő gólparádét hozott: a Viktor 9-2-re verte az elfáradó DISZ-eseket, míg a döntőt egy kiélezett, izgalmas meccsen a Joma Shop nyerte 7-6-ra a zsúfolásig megtelt Kőnig Rendezvénycsarnok nézőinek legnagyobb örömére.

IV. Sajt-Kalmár Kupa, végeredmény:
    1. Joma Shop (Debrecen)
    2. Mates Team (Budapest)
    3. Victor Security Karbon (Budapest)
    4. DISZ (Debrecen)

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés