Világklasszis jön Debrecenbe!

2013.12.29. 07:16

Világklasszis jön Debrecenbe!

Megnézi a rokonait a Real Team-kupán.

Hirdetés

Hirdetés

A női labdarúgás egyik legismertebb és legjobb játékosa, Marozsán Dzsenifer is tiszteletét teszi vasárnap az M3 Outlet XIII. Real Team Kupán, ahol a Taskó Fighting szurkolója lesz - tájékoztatta a Cívishírt Berettyán Péter, a torna főszervezője. A német válogatott Dzsenifer három unokatestvére is a debrceni Taskó Rodrigo vezette alakulatban lép pályára. Rodrigót sem kell bemutatni a sportszerető közönségnek, hiszen jeleskedik a küzdősportok különböző ágában és autóversenyzésben is.

Marozsán Dzsenifer Németországban nőtt fel, miután édesapja, a négyszeres magyar válogatott Marozsán János a harmadosztályú 1. FC Saarbrücken csapatába igazolt 1996-ban, és a család ott telepedett le. Pályafutását a DJK Burbach csapatában kezdte, ezt követően 2003-ban az 1. FC Saarbrückenbe igazolt. A 2007–2008-as szezonban 15 évesen minden idők legfiatalabb Bundesliga játékosa lett. 2008. augusztus 26-án a TSV Crailsheim ellen megszerezte pályafutása első élvonalbeli gólját, amivel a bajnokság történetének legfiatalabb gólszerzője lett.

Dzsenifer német válogatott korosztályos csapataiban is megfordult. A 2008-as U17-es női labdarúgó-Európa-bajnokságot az ő vezényletével nyerte meg a német hölgykoszorú, Dzsenifer pedig az Európa-bajnoki aranyérem mellett a torna gólkirályi címét is elnyerte. A 2008-as U17-es női labdarúgó-világbajnokságon harmadik helyezett lett a válogatottal. Dzsenifer ma már a felnőtt Nationalelf oszlopos tagja és a Frankfurt játékosa a Bundesligában

Dzsenifer vasárnap nem csupán kilátogat a Hódosba, hanem a 12:30-kor kezdődő Viktor Security–Taskó Fighting mérkőzés kezdőrúgását is elvégzi, a szervezők reményei szerint Dzsudzsák Balázzsal együtt!.

A vasárnapi program és a korábbi eredmények itt!

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés