Hirdetés

Hirdetés

Gyerünk, gyerünk, Lokika!

2013.07.25. 09:02

Gyerünk, gyerünk, Lokika!

Eljött a nagy nap, meg kell menteniük a debrecenieknek a magyar foci becsületét!

Hirdetés

Ha egy hete a Strömsgodset nem egyenlít ki a 94 percben, akkor most sokkal nyugoddtabban utaznánk Nyíregyházára, de így is reményteljes a helyzet debreceni szempontból, hiszen a továbbjutáshoz már a 0-0 is elég. Erre játszani természetesen öngyilkosság, a lokisták nyilván a győzelemért mennek majd előre, remélhetőleg telt ház előtt! A magyar bajnok Győr, illetve a Videoton korai búcsúja miatt nagyon fontos lenne egy apró magyar siker a nemzetközi porondon, és erre a debrecenieknek kínálkozik leginkább esély, mert a még versenyben lévő másik EL-csapat, a Honvéd 2-0-s hátrányból kezdi meg az újvidékiek elleni visszavágót a Bozsik-stadionban.

Kondás Elemér, a Debreceni VSC vezetőedzője is bízik abban, hogy csapata továbbjut a norvég Strömsgodset elleni labdarúgó Európa Liga-selejtezős párharcból.

A csütörtöki visszavágót felvezető szerdai sajtótájékoztatón a szakember - a debreceni klub honlapján olvasható beszámoló szerint - elmondta: nagyon nehéz mérkőzésre számít, annak ellenére, hogy a múlt heti első találkozón elért 2-2-es döntetlent jó eredménynek tartja. Hozzátette, ezúttal teljesen más összecsapás várható, csapatának a győzelemre és a továbbjutásra kell összpontosítania.

Mészáros Norbert, a gárda válogatott játékosa az első mérkőzést kihagyta, ám a visszavágón valószínűleg ott lesz az együttesben.

"Hazai pályán kettőzött erővel kell küzdenünk, ehhez a szurkolók komoly segítséget nyújthatnak. Bízom a telt házban, és abban, hogy a drukkerek támogatásával megszerezzük a győzelmet és ezáltal a továbbjutást" - nyilatkozta a védő.

A mérkőzést Nyíregyházán rendezik csütörtökön 20.30 órától. Debrecenből ingyenbuszokkal is szállítják Sóstóra a szurkolókat, ezekre csütörtökön 13 óráig még lehet jelentkezni, ahol a jegyárusítás zajlik (Tesco, Plaza). A Nyíregyházi Városi Stadion kapui este fél héttől, azaz két órával a visszavágó előtt nyílnak meg a nézők számára. Jegyek kaphatók a mérkőzés kezdetéig a nyíregyházi stadion pénztárainál is.

Továbbjutása esetén a DVSC a cseh Jabloneccel találkozik a következő körben! Az első összecsapást augusztus 1-én Csehországban, míg a visszavágóra egy hét múlva ismét Nyíregyházán kerülne sor.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés