Hirdetés

Hirdetés

Kivégzést tartott a debreceni gárda!

2013.07.28. 22:14

Kivégzést tartott a debreceni gárda!

Átgázolt a Loki a Kaposváron, hetet szórt, de juthatott volna tíz fölé is!

Hirdetés

Igazán mozgalmas első negyvenöt percet produkáltak a csapatok, pontosabban csak a DVSC. Kezdődött azzal, hogy Mészáros és Verpecz nem értették meg egymást, illetve a portás felelőtlenül kijött a kapuból, Vrucina pedig elegánsan átemelte (8. p. 0-1). A nézők – a nyíregyházi produkció után sajnos nem volt meglepő, hogy meglehetősen kevesen foglaltak helyet a lelátón – nem sokat rágták a körmüket, mert Kovács Olivér utolsó emberként felborította Sidibét a somogyi tizenhatoson belül, így duplán bűnhődött a vendégcsapat, a Loki tizenegyest kapott, a Kaposvár pedig tíz emberre fogyatkozott. A sértett bevágta a büntetőt (13. p. 1-1), és hajtott a vezető gólért a Kondás-gárda, a 38. percig azonban nem sikerült feltenni az i-re a pontot. Ekkor azonban Bódi bal oldali beadása után a Korhut senkitől sem zavartatva lőtte ki kapásból a bal alsót (2-1), és ezzel helyreállt a rend!


Kulcsár is meglőtte a magáét! (Galériáért kattintson a képre)

Szünet után gyorsan dűlőre vitte a dolgot a Lokomotív! Posza Kulcsár jobblábas löketét még kivédte, de a ballábassal szemben már tehetetlennek bizonyult (50. p. 3-1). A lendületes Lokit nem tudta feltartóztatni a Prukner-gárda, jött is az újabb debreceni találat! Sidibe szerelte Addót, szöktette Bódit, akinek a lövését Posza csak kiütni tudta, pechjére a csapattársa Jánvári elé pattant a labda, aki Kulcsártól szorongatva a saját kapujába lőtt (53. p. 4-1). Könnyen jöhetett volna az ötödik, a hatodik, majd az ikszedik Loki-gól is tíz percen belül, de a piros-fehérek sokszor „meghaltak a szépségben”, így sok helyzet kihasználatlanul maradt. A 70. percben Ferenczi nem Cifrázta, úgy 15 méterről, balról bombagólt ragasztott a hosszú felsőbe (5-1). Amikor az Egertől igazolt Horváth Zoltán friss cserejátékosként befejelte a DVSC hatodik gólját (77. p. 6-1), több Loki-drukker – főleg a hölgyek – elkezdték sajnálni a kaposváriakat. De ezzel még nem volt vége, Posza bevédte Zsidai löketét a hajrában. Hetes!

Ez kivégzés volt, kétségtelen! A DVSC visszaállította a Nyíregyházán elvesztett renoméját, legalábbis reméljük!


Szinte minden párharcot a piros-fehérek nyertek! (Galériáért kattintson a képre)

Labdarúgó NB I. 1. forduló
DVSC-Kaposvár 7-1 (2-1)
Debrecen, 2500 néző. Vezette: Farkas (Albert, Márkus – Fábián, Iványi)
DVSC: Verpecz – Lázár, Mészáros, Morozov, Korhut – Bódi, Zsidai, Se. Bouadla (Szakály 73.), Ferenczi – Kulcsár (Horváth Z. 74.), Sidibe (Volas 57.)
Kaposvár: Posza - Okuka, Kovács O., Petrache (Albert 66.), Jánvári – Babic (Thian 56.), Addo, Balázs - Vrucina, Oláh, Waltner (Coroian 46.)
Gól: 0-1 Waltner (8.), 1-1 Sidibe (11-esből, 13.), 2-1 Korhut (38.), 3-1 Kulcsár (50.), 4-1 Kulcsár (53.), 5-1 Ferenczi (70.), 6-1 Horváth (77.), 7-1 Zsidai (87.)
Sárga lap: Ferenczi (16.), Zsidai (30.), Babic (48.), Morozov (71.), Lázár (90.)
Kiállítva: Kovács O. (12.)

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés