Hirdetés

Dráma: agyonverték a szupersztár kétéves gyerekét

2013.10.12. 10:06

Dráma: agyonverték a szupersztár kétéves gyerekét

A fiú brutális gyilkosa már rács mögött.

Hirdetés

Hihetetlen tragédia sokkolta az amerikai társadalmat: pénteken belehalt sérüléseibe az ameriakai profi futballiga, az NFL egyik legnagyobb csillagának, a Minnesota Vikingsben játszó Adrian Petersonnak a fia. A mindössze kétéves fiút az anyja jelenlegi barátja verte agyon egy vascsővel eddig ismeretlen okok miatt.

A dél-dakotai Sixous Falls-i rendőrség tájékoztatása szerint a feltételezett gyilkos, Joseph Robert Patterson szerdán hívta ki házához a hatóságokat a kisfiú sérüléseire hivatkozva. A fiúra Patterson vigyázott, senki más nem volt a házban. A mentők azonnal korházba szállították a fejsérüléseket szenvedett fiút és két napig küzdöttek az életéért, de pénteken elhunyt. Pattersont letartóztatták, legalább 40 év börtön vár rá.

A megtört játékos úgy nyilatkozott, hogy az összes fájdalma ellenére is pályára lép vasárnap csapatában. Adrian Peterson a Minnesota Vikings runningbackje az amerikai foci egyik legértékesebb játékosa. Tavaly ő volt az év játékosa az NFL-ben, de idén is remekel a kiváló futó. A Vikingek a Caroline Pantherst fogadják vasárnap.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés