Hirdetés

Az olimpiai bronzcsata visszavágóját rendezik Debrecenben

2013.07.03. 16:41

Az olimpiai bronzcsata visszavágóját rendezik Debrecenben

Az ausztrálok elleni meccsre a belépés ingyenes!

Hirdetés

Hirdetés

Az ötkarikás bronzérmes Ausztrália együttesét fogadja az olimpiai  negyedik helyezett magyar női vízilabda válogatott hétfő este 19.15-től. A találkozót a világbajnoki felkészülés egyik fontos állomásaként, a Debreceni Sportuszodában rendezik meg. A magyar lányok tehát visszavághatnak az ausztráloknak a tavalyi, olimpiai  bronzmeccsen elszenvedett vereségért - akkor 13-11-re a szigetország együttese győzött.

A magyar csapat egy múlt hétvégi, hazai sikerrel zárult dunaújvárosi előkészületi torna után érkezik Debrecenbe. Merész András szövetségi kapitány hétfőn nevezte meg azokat a játékosokat, akik a magyar csapatot alkotják majd a „vizes VB-n”.  Így Bolonyai Flóra, Kasó Orsolya, Antal Dóra, Keszthelyi Rita, Takács Orsolya, Bujka Barbara, Szücs Gabriella, Kisteleki Dóra, Garda Krisztina, Tóth Ildikó, Miskolczi Ibolya Kitti, Illés Anna és Menczinger Kata bizonyíthat Barcelonában.

Az ausztrálok a hétvégén érkeznek Hajdúszoboszlóra, ám nemzeti együttesünk addig sem tétlenkedik. Lányaink keddtől – a kanadaiak társaságában - a hajdúsági fürdővárosban edzőtáboroznak, s minden nap edzőmérkőzéssel készülnek. A barcelonai világbajnokságig bő két hét van hátra, a hétfő esti, debreceni Magyarország-Ausztrália találkozó így – az Úszó OB- hoz hasonlóan - amolyan VB-főpróbának számít.

A találkozó hétfő este 19.15-kor kezdődik a Debreceni Sportuszodában, a belépés mindenki számára díjtalan.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés