Ismét behódoltak a debreceniek

2014.01.25. 08:36

Ismét behódoltak a debreceniek

Ezúttal a Honvéd vitte el a pontokat.

Hirdetés

Hirdetés

A férfi vízilabda OB I tizenhatodik fordulójában a Debrecen vízilabdacsapata a RacioNet Honvéd együttesével mérkőzött meg. A vendéglátók ausztrál válogatott cerberusa, James Clark hiába védett nagyszerűen, a vendégek végül egygólos, 7-6-os sikert arattak a hajdúsági fővárosban.  A Honvéd végig fölényben játszott, csak az utolsó negyedben engedett ki, amikor már eldőlt a csata! A Kőér utcaiak őrzik a harmadik helyüket, a DVSE pedig továbbra is a hatodik.

A rangadó a Nemzetközi Ifjúsági Vízilabda Torna hivatalos megnyitójával vette kezdetét, melyen a rangos esemény résztvevő csapatatai mutatkoztak be a nagyközönségnek. Három napon keresztül a házigazda DVSE, a BVSC, a Szolnok, az egyiptomi Heliopolis, a szlovák Kassa, valamint a román Steaua Bukarest korosztályos alakulatai csatáznak egymással a cívisváros első nemzetközi felkészülési kupasorozatában. A felvonulást követően a cívisvárosiak kétszeres olimpiai bajnok vezetőedzője, Varga Tamás köszöntötte a 100. OB I-es mérkőzését a Szolnok elleni bajnokin ünneplő montenegrói válogatott, világbajnoki ezüstérmes Szasa Misicset.

Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság, 16. forduló
Debrecen- RacioNet Honvéd 6-7 (1-1, 1-3, 1-2, 3-1)
1000 néző. Vezette: Németh A., Székely B.
Debrecen: Clark - Weszelovszky L., Marnitz G. 3, Misics, Süveges M. 1, Chilkó M. 1, Halek M. Csere: Palotás G., Kállay M. 1, Vindisch F., Jokics. Edző: Varga Tamás.
Honvéd: Gergely I. - Kovács P., Mátyás Z., Szőke Sz., Kiss G. 1, Takei 1, Tóth B. 1. Csere: Boros T., Illés S. 1, Fülöp B. 2, Steinmetz B. 1, Simon R. Zs. Edző: Vad Lajos.
Gól - emberelőnyből: 9/2, ill. 4/1.
Gól - büntetőből: 1/1, ill. 0/0.
Kipontozódott: - , ill. Mátyás Zoltán, Steinmetz Barnabás.

 

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés