Hirdetés

Kis pénz, kis póló – szerény célokat fogalmaznak meg Debrecenben

2014.08.04. 16:29

Kis pénz, kis póló – szerény célokat fogalmaznak meg Debrecenben

Hárman maradtak hírmondónak.

Hirdetés

Hirdetés

Több, mint két hónapos nyári szünet után hétfőn délelőtt elkezdte a felkészülést a 2014/2015-ös versenysorozatra a nagy átalakuláson áteső Debrecen vízilabdacsapata. A saját nevelésű fiatalok mellett a tavalyi együttesből hárman, Halek Márton, Kállay Márk és Süveges Máté jelentkeztek újra edzésre - hozzájuk pedig nyolc új pólós csatlakozik.

Hétfőn reggel a debreceni fiatalok és az újfent a cívisvárost választó, régi játékosok mellett Hoppál Gergely, Kincses Attila, Kuncz Tamás, Pataki Gergely, Szabó Botond és Tóth Péter jelentkezett tréningre, míg Martin Kolarik kedden, a kanadai válogatott hálóőre, Dusan Aleksic pedig augusztus 20. után csatlakozik a piros-fehérekhez.

A közel tízhetes alapozás első négy hetében kizárólag az úszásé lesz a főszerep, majd a felkészülés hátralévő részében már a labda is előkerül. A Magyar Kupa küzdelmei szeptember végén kezdődnek meg, a bajnokság pedig október elején rajtol el!

Az ötödik élvonalbeli szezonjára való felkészülést ma megkezdő, szinte teljesen kicserélődő együttes kétszeres olimpiai bajnok trénere, Varga Tamás a dvse.hu-nak  elmondta, ezzel a megfiatalított kerettel a középmezőny lehet a cél.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés