Hirdetés

Ma Debrecen–Fradi – ingyen!

2014.04.04. 10:12

Ma Debrecen–Fradi – ingyen!

Sőt! Még a kilátogató nézők kapnak ajándékot!

Hirdetés

Hirdetés

Nagy derbi vár pénteken este a cívisvárosi pólósokra az alapszakasz utolsó előtti fordulójában, 20.30-tól a nagy rivális Ferencváros együttesével néznek farkasszemet hazai pályán. Varga Tamás tanítványai nagyon készülnek a zöld-fehérek elleni összecsapásra, amely mindig kiemelt presztízsértékékkel bír.

A találkozón, melyet a SportKlub élőben közvetít majd, két jó formában lévő csapat feszül egymásnak, izgalmakból várhatóan nem lesz tehát hiány! A hatodik Debrecen február óta tartó veretlenségi sorozatát az elmúlt fordulóban a bajnoki címvédő ZF-Eger tudta megszakítani hazai környezetben, a hevesiek két góllal bizonyultak jobbnak a végig derekasan küzdő piros-fehérekkel szemben. Eközben a kilencedik vendégek a legutóbbi kilenc meccsükből hatot megnyertek.

A pénteki rangadó pikantériája, hogy a debreceniek ausztrál pólósa, James Clark, és a fővárosiak három ausztrál legénye, Aidan Roach, Joel Swift valamint Tyler Martin együtt nőttek fel, és jó barátok is egyben. A párharc további érdekessége, hogy a sípot Marjay Zsolt mellett a kétszeres ötkarikás bajnok, Fodor Rajmund fújja, aki a debreceniek mesterével, Varga Tamással Athénban, a fővárosiak edzőjével, Varga I. Zsolttal pedig Sydneyben állhatott fel az olimpiai dobogó legfelső fokára!

A zöld-fehérek elleni megmérettetésre a belépés mindenkinek ingyenes! Sőt! Belépéskor mindenki kap egy tombolaszelvényt, mellyel a félidőben vízilabdás ajándékokat lehet nyerni, a tombola fődíja pedig egy, az OB I-es csapat által dedikált vízilabda!!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés