Hirdetés

Súlyos pofont kaptak a debreceniek

2013.09.15. 10:55

Súlyos pofont kaptak a debreceniek

Sajnos már az első összecsapáson eldőlt a továbbjutás a Magyar Kupában

Hirdetés

Hirdetés

A vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén Debrecenben feszült egymásnak Varga Tamás legénysége, és tavalyi bajnoki-, valamint Magyar Kupa ezüstérmes Szolnok együttese. A vendég Tisza-partiak magabiztosan, és végig vezetve nyerték meg a találkozót 15-6 arányban. A visszavágót tehát csak formalitásból kell lejátszani, vasárnap 16 órakor rendezik a Tiszaligeti uszodában.

DEBRECEN - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 6-15 (1-2, 1-6, 0-3, 4-4)
Debreceni Sportuszoda, 800 néző. Vezette: Molnár P., Székely B.
DEBRECEN: Mitrovics - Weszelovszky L. 1, Marnitz G. 3, Süveges M., Chilkó M., Jokics, Halek M. 1. Csere: Palotás G., Kállay M., Busila, Misics 1. Edző: Varga Tamás.
SZOLNOK: Decker A. - Zivko G. 1, Vámos M., Hosnyánszky N. 1, Aleksic M. 2, Kis G. 2, Mitrovics S. 4. Csere: Tóth P. 1, Vörös V. 1, Hangay Z., Jansik D. 1, Pásztor M. 1, Török B. 1, Lévai M. Edző: Kovács István.
Gól - emberelőnyből: 6/0, ill. 7/5.
Gól - büntetőből: 0/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Predrag Jokics, ill. -

Mesterszemmel

Varga Tamás: - Nagyon szégyellem magam, remélem a játékosaim is! A védekezés még úgy-ahogy működött is, de ilyen támadójátékkal és ilyen emberelőny kihasználással a Szolnoknál jóval gyengébb csapatokat sem fogunk tudni megverni.

Kovács István: - Nem gondoltam volna, hogy ilyen különbséggel sikerül nyernünk, az eredmény egy kicsit csalóka, ennél azért jobb csapat volt a Debrecen, de örülök neki, hogy ilyen jól és motiváltan játszott az együttesem!

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés