Hirdetés

Vizsgálják a súlyos debreceni pofonokat

2014.03.06. 12:20

Vizsgálják a súlyos debreceni pofonokat

A brutális pólómeccs a téma a szövetségben.

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága a következő ob I-es forduló kezdetéig, azaz március 7-ig az érintettek bevonásával lefolytatja az eljárást a múlt szombati Debrecen–Vasas mérkőzés kapcsán. Amint arról beszámoltunk, a rangadón az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámnak eltörték a szemüregcsontját. Az ütésért Vindish Ferencet kiállították, ám ezzel ért véget a balhé, később egy másik Vasas-játékos is megsérült.

A Vasas "sértettjei" szándékosságot emlegettek, ezt a debreceniek visszautasították, és közleményben jelezték, hogy az ominózus összecsapáson Vindishnek a bordája tört el, mégpedig Steinmetz rúgása által.

A Vasas a szövetséghez fordult, de az MVLSZ ellenőri bizottsága és a játékvezetői bizottság a Vasas beadványától függetlenül rögtön a találkozó után vizsgálatot kezdeményezett. Szerdán a sportági egyeztető bizottság meg is indította a fegyelmi eljárást, amit a Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága a következő ob I-es forduló kezdetéig, azaz március 7-ig az eljárást az érintettek bevonásával lefolytatja.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés