Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Blama az ATV-nél: belső vizsgálat indul a műsorvezetővel szemben

| 2017. 09. 16. | 15:42:00
Zavart, indiszponált volt adás közben.
Blama az ATV-nél: belső vizsgálat indul a műsorvezetővel szemben
Hirdetés
Hirdetés

Máris veszélybe került Demcsák Zsuzsa (39) pozíciója az ATV-nél - írja a Blikk.

A lap felidézi, hogy Demcsák a csatorna péntek reggeli Start című műsorában láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, zavartan viselkedett. Ez különösen Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel folytatott beszélgetése közben csúcsosodott ki, többször is belegabalyodott a mondatokba.

A Blikk úgy tudja, az interjú az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. Információik szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre.

Rosszul alszik

Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

A botrányos eset kapcsán a Borsnak Demcsák a következőkkel indokolta indiszponáltságát: 

“Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem.”

Az ominózus beszélgetést ITT nézheti meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés