Ötvenéves Hollywood legkívánatosabb dívája

2019.07.24. 16:14

Ötvenéves Hollywood legkívánatosabb dívája
Jennifer Lopez sokoldalú tehetség (Fotó: cnn.com)

Idén ismét eljegyezték.

Hirdetés

Hollywood egyik legjobban fizetett latin színésznője, Jennifer Lopez ötvenéves. A bulvársajtó több mint húsz éve minden apró lépését követi, a nyilvánosság előtt zajlott három válása is. J. Lo mégis erős maradt, tavaly a Time magazin az év 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

Jennifer Lopez 1969-ben született New York Bronx negyedében, Puerto Ricó-i szülőktől. Előadói pályafutásról álmodozott, kora gyermekkorától táncórákat vett. Tehetsége nem maradt észrevétlen, a színpadi musicalszerepek már fiatalon megtalálták.

1999-ben énekesnőként is kipróbálta magát, és On the 6címmel piacra dobta bemutatkozó albumát. A kritikusok legnagyobb meglepetésére a korong hamarosan platinalemez lett, 8 millió példányt adtak el belőle világszerte. Az énekesnő

nemcsak nagy példányszámban eladott lemezei, hanem magánélete miatt is az újságok címlapjára került.

Ben Affleckkel a Gengszter románc című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedtek meg 2002-ben. Tizennyolc hónap múlva útjaik elváltak. Fél évvel később már Marc Anthony énekes, színésszel volt kapcsolatban, ikrei is tőle születtek. 2006-ban közösen forgatták A tánc szenvedélye című filmet Hector Lavoe salsazenész életéről, majd 2011-ben szakítottak. Alex Rodriguez profi baseballjátékossal 2017-ben kezdtek randevúzni, eljegyzésüket idén tavasszal tartották.

2018-ban a Time magazin az év 100 legbefolyásosabb embere közé választotta, és ugyanebben az évben az MTV Video Music Awardot is átvehette. Az idén szeptemberben kerül a mozikba Hustlers című drámája, amelyet hatalmas várakozás előz meg, mert az ötvenéves színésznő egy vagány rúdtáncosnőt alakít majd.

 

hollywoodJennifer Lopez

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés