Hirdetés

A helyzet reménytelen: ebben az országban mindenki meghülyült

2013.04.05. 08:12

A helyzet reménytelen: ebben az országban mindenki meghülyült

Kisebb legyen a rezsi? Naná! Kisebb legyen az áfa? Naná! Nagyobb legyen a cerkám? Naná! Cs. Bereczki Attila jegyzete

Hirdetés

Hirdetés

Jelentem: itt, ebben az országban minden politikai párt meghülyült! Jobbról balra mindenki egyformán hülye, de annyira, hogy egy marék egérürüléknek több esze van, mint „ezeknek” együttvéve. Hogy a hülyeséget tehetetlenség vagy tehetségtelenség szüli, azt nem tudom, a tippmixen óvatosan az elsőre adnék kisebb oddsot, a politikai elitünk tagjai elvégre iskolázott emberek, tehát szerintem előre megfontoltan, nyereségvágyból nagyon hülyék, és ha így van, akkor a helyzet drámaian durva! Akkor ugyanis minket, a népet alkotó nyomorgókat vesznek hülyére, nem is kicsit.

Miként van az, kérdezem nyájas olvasóinkat, hogy itt mindenki képes a legaljasabb, legröhejesebb demagógiára és hazugságra?  Írjunk alá! – ez a jelszó. Könyörgöm, mit?  Kisebb legyen a rezsi? Naná! Kisebb legyen az áfa? Naná! Nagyobb legyen a péniszem? Naná! Legyen több nőm? Ha Bódi Sylviből van, akkor egy is elég! Legyen ingyen sör? Hát még szép! Nyerjen a Loki Bajnokok Ligáját? Évente legalább kétszer!

Emberek, most komolyan! Annyira birkák nem lehetünk, hogy kisebb rezsire és kisebb áfára kérik az áldásunkat. Ez nonszensz! Előbbi a Fidesz, utóbbi az MSZP akciója. A hülyeségből egyik sem enged, miközben az orrba-szájba büdöszsidózó Jobbik az ártatlant játszva a FIFA-hoz fordul jogorvoslatért. Korrektebb és következetesebb lett volna elégetni egy FIFA-zászlót. Meg egy izraelit. Aki meggyőz arról, hogy mindez nem aljas szándékból elkövetett demagógia, vendégem egy láda sörre! Ilyen otrombán ne szívassanak már minket, könyörgöm!

Mit kíván a magyar nemzet? Az ellenzéktől tulajdonképpen semmit, de a Fidesztől elvárja, hogy kormányozzon! Továbbá ha már történelmi sikert aratva kétharmadot szerzett, akkor nyugodjon meg, és ne hisztizzen! Mellesleg a kétharmadért Gyurcsány „Deviáns” Ferencnek egy életnagyságú bronzszobrot illene állítani a Lendvai utcai székház idilli kertjében, és az volna a minimum, de a politikai bravúrt ezért ne vitassuk el a 25 éves szülinapját a hétvégén ünneplő egylettől sem, erre minden bizonnyal még egy formáció nem lesz képes a mi földi pályafutásunk során. Lassan három év kormányzás után azonban el kellett volna már hitetni a néppel, hogy ez nem egy dekadens társaság, Ez, kérem alássan, nem sikerült. Feri röhög a markában.

Ha a debreceni stadion nem épülne, most hajlamos lennék a szezonális depresszióra!

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés