Hirdetés

A nagy debreceni holokamu algoritmusa

2014.02.14. 10:54

A nagy debreceni holokamu algoritmusa

Ágoston hozza a kockás füzetet és a ceruzát, én szerzek kóser szilvát! Számoljunk! Cs. Bereczki Attila jegyzete

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni zsidók feljelentették Ágoston Tibor jobbikost, amiért holokamuzott, én meg feljelentem a debreceni zsidókat – no nem a bíróságon, hanem itt, a Cívishíren –, hogy ne legyenek annyira ostobák, könyörgöm, mint az, aki szórakozásból, előre megfontolt szándékból holokamuzig, mert neki igaz hitből meg kell bocsátani, ugyanis nem tudja, mit cselekszik. Kampány van, politika van, ami a velejéig rohadt, és ádáz harc folyik a koncért, és ilyenkor mindenki hülye. A zsidó is. Meg én is, akit mellesleg 2004. december 5-én másfél millióan lerománoztak. Jelentettem volna fel Gyurcsányt nemzetárulásért? Ugyan már! Neurotikusan zavargó muslicára nem vadászunk!

Azért kell a debreceni holokamuzón túllépni, mert nem akar ő marhavagonokat teletömni zsidókkal, dehogy is akar, csak szabadon engedte jól begyakorolt és bevált idiotizmusát, mert ez a politikai küldetése a mínusz/plusz X százalékért. Nem törvénysértő, sokkal durvább: ízléstelen. Ugyanolyan, mint a 23 millió románnal riogató oligarcha és a csürhéje. A szellemi sík nagyjából ugyanaz.

Nem volt 6 millió, Ágoston úr? Örülök neki, kevesebb áldozat! Ha meg volt, akkor vonjunk gyököt, hogy elégedett legyen! Na, megvan?

Holokamuzni debreceni lokálpatriótaként (egy önkormányzati képviselő az, remélem) azért ízléstelen, mert bizony sok debreceni végezte a holokauszt poklában. Ilyen egyszerű! Hogy egészen konkrétan mennyi, arra minden bizonnyal vannak egészen konkrét kimutatások, mi egy őszi, Loki-átlagnézőszámról számoltuk be autentikus forrás alapján, tudjuk, hol volt a „nagy” és a kis” gettó a belvárosban, tudunk a városszéli Serly-téglagyárról és a 1944-es júniusi transzportokról. DEBRECENIEKET vittek el! Lokistákat, bocskaisokat, szatócsboltosokat, számtantanárokat, ortodoxokat és hitetleneket.

Ágoston úr azt mondta a Cívishírnek, azért holokamuzott, mert szerint túl sok az állami támogatás a népirtás súlyához képest. Minden bizonnyal megvan neki az algoritmus, amivel ezt kiszámolta. Mert akkor számoljuk ki pontosan azt is, hogy az apafai tömegsírba a Gestapo által belelőtt, majd a háború után exhumált 71 debreceni zsidó ma hány forint? Ágoston úr hozza a kockás füzetet, a ceruzát és a radírt, én pedig szerzek valahonnan kóser szilvát! Számoljunk!

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés