Hirdetés

Szaniszló, a zsidók, az elmeháborodottak és mi

2013.03.22. 08:10

Szaniszló, a zsidók, az elmeháborodottak és mi

Már megint a fejünkhöz vágták, hogy teret adunk az újfasiszta fröcsögőknek. Cs. Bereczki Attila írása.

Hirdetés

Hirdetés

A hülyéket nem tudjuk, de nem is akarjuk megválogatni, sem kedvünk, sem kapacitásunk nincs hozzá. Az egy pohár vízben is Washington–Tel-Aviv tengelyt látó, időnként virtuális pogromhangulatot előidéző olvasóinknak agyátültetést finanszírozni nem tudunk. Az internet már csak ilyen, névtelenül, szabadon, büntetőjogi következmények nélkül lehet büdösmocskoszsidózni, és bár kétségtelen, hogy a debreceni portálok közül a Cívishíren lelhető fel a legtöbb antiszemita megnyilvánulás, ennek pusztán az az oka, hogy egyedül nálunk pörög a fórumozás.

Az elmúlt egy hétben a magyar közélet szolgáltatta úgy a témákat, hogy lezúdulhatott hat tonna gané az éterből. Az események külön szálon futottak, de aztán Debrecenben összeértek, Szaniszló „összeesküvés-elméleteket gyártó” Ferenc kitüntetése rányomta a bélyegét a debreceni zsinagóga felújításáért rendezett jótékonysági eseményre. Apropó! Tudósításunk egyik fórumozónk számára a goebbelsi propagandát és a Jud Süsst idézte, sajnálattal közöljük, az ő agyátültetését sem akarjuk fizetni. Tudjuk, elmeháborodottak nem csak a szélsőjobbon vannak.

Másrészt antiszemiták sem csak a szélsőjobbon vannak. Hallottam én kocsmában volt városi MSZP-alelnököt is úgy zsidózni, hogy ha két sörrel több van bennem, simán SA-Reichsführernek nézem. Nem kizárt, hogy ő az egyik „lángész” a Cívishír-fórumon! Csalódott emberek – egy levitézlett városi MSZP-alelnök nyilván az –, elegendő szürkeállomány híján hajlamosak arra, hogy magyarázatott adjanak komoly társadalmi problémákra, a világgazdaság és a magyar futball válságára, no meg az időjárásra. Igen, arra. A globális felmelegedést is a kizsákmányoló zsidó nagytőkések okozzák. Ki más?

Igen, a Cívishír teret ad a hülyéknek is az impresszív idiotizmusuk kibontakozására, de semmi pánik, a gyereket ki lehet vinni az utcára Debrecenben. Erősödő magyarországi antiszemitizmusról beszélni pedig vétek, mert minél többször emlegetik, annál több hülye önti a mocskot a világhálóra. Tetszik vagy sem, a demokrácia olyan, hogy időnként el kell viselni mások ostoba véleményét.

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés