Hirdetés

Hirdetés

Egy brutális Audit kapott a fiatal debreceni szépség!

2016.04.13. 11:06

Egy brutális Audit kapott a fiatal debreceni szépség!

Az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon a szakmában.

Hirdetés

Az Audi Sportakadémia (Audi Sport Racing Academy) versenyzője lett a 15 éves, debreceni születésű Keszthelyi Vivien, a világ egyik legfiatalabb gyorsasági autóversenyzője, akit az egyik legnagyobb tehetségként tartanak számon a szakmában, és aki hamarosan akár a DTM-ben, a német túraautó-bajnokságban is nyomhatja a gázt.

Vivien a Suzuki Swift-kupa európai sorozatában hívta fel magára a figyelmet: a nők között az első, abszolútban pedig a harmadik lett, noha fiatal kora miatt külön engedéllyel versenyezhetett.

 Az Audi egy 340 lóerős TT Cup versenyautót bocsát a rendelkezésére, hogy 2016-ban a Közép-európai Zóna Túraautó-bajnokságban törjön babérokra. Az új vesenyautót Keszthelyi Vivien és Klaus Demel, az akadémia vezetője közösen mutatta be az újságíróknak.

A tájékoztatón elhangzott, hogy autóversenyzői pályafutása első fizetését azonnal jótékonysági célokra ajánlotta fel: az ENSZ gyermekjogi alapítványának hazai szervezetét, az UNICEF Magyarországot támogatja, ezáltal a Mosoly Alapítvány sportnagykövete lett.

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés