Hirdetés
Hirdetés

10 év fegyház a gyereket erőszakoló miskolcinak

| 2017. 09. 14. | 16:04:00
Megkapta méltó büntetését.
10 év fegyház a gyereket erőszakoló miskolcinak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Ítélőtábla tanácsa helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét szeptember 14-én. 

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2017 februárjában G. I. vádlottat szexuális erőszak bűntette, folytatólagosan elkövetett testi sértés bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A vádlott legkorábban büntetése 2/3 részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért, enyhítésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2009-ben ismerkedett meg Miskolcon, az akkor 9 éves sértettel, aki a családjával a vádlott telke melletti ingatlanra költözött, ahol egy sátorban laktak. A férfi felajánlotta a családnak, költözzenek albérletbe az ingatlanán lévő különálló, lakatlan téliesített faházba. 

2015 januárjában a férfi élettársa több hónapos gyógykezelésre elköltözött tőle. Ebben az időszakban a vádlott újra próbált szexuálisan közeledni a kislányhoz. Azonban a sértett erre nem volt hajlandó, a vádlott többször bántalmazta a lányt. A fiatalkorú bántalmazott végül egy átmeneti otthonba költözött.

Hirdetés
Hirdetés