Hirdetés
Hirdetés

Nem hagyhatja el a falut

| 2018. 01. 28. | 15:31:00
„Üssön meg a guta az unokáddal együtt!”
Nem hagyhatja el a falut
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hónapos lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el a Miskolci Járásbíróság azzal a 83 éves mezőnyárádi férfival szemben, aki a rendőrség gyanúja szerint megölhette 71 éves élettársát január 23-án.

A bíróság közlése szerint – az ügyészség házi őrizetre vonatkozó indítványával szemben – a férfi eljárás során tanúsított magatartása, személyi, családi körülményei és idős kora miatt elegendőnek tartotta a már említett kényszerintézkedést. A végzés jogerős.

A bíróság közlése szerint a gyanúsított 1990 óta volt élettársi kapcsolatban a sértettel. Viszonyuk már évekkel ezelőtt megromlott, napi rendszerességgel fordultak elő viták, veszekedések. A nő – írják – gyakran szidalmazta a férfit és annak családtagjait, utóbbit sem a gyermekei, sem az unokái nem látogathatták.

Kedden is veszekedtek, az asszony elzavarta a férfit otthonról. Hazaérkezve a nő rákiabált („Üssön meg a guta az unokáddal együtt!”), mire a gyanúsított egy fahasábbal fejbe vágta. A sértett előbb a kamra falának esett, majd megtántorodva a földre zuhant és a fejét beverte egy gépkocsi vas felnijébe. Még a helyszínen életét vesztette. 

Hirdetés
Hirdetés