Hirdetés
Hirdetés

Szex, gázspray, karó, szökés Miskolcon

| 2018. 04. 30. | 13:37:00
Erőszakos ügy.
Szex, gázspray, karó, szökés Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április 27-én este lakóházának szobájában, a hozzá látogatóba érkező sértettet a karjánál és a derekánál fogva az ágyra lenyomta egy férfi azért, hogy vele akarata ellenére nemi aktust létesítsen. A cselekmény kísérleti szakban maradt a sértett ellenállásának és annak köszönhetően, hogy az ágy mellett a szekrényen lévő gázspray-vel a férfit szembe fújta. A spray használatát követően a sértett menekülni próbált a lakásból, de a férfi az ajtót belülről bezárta, így a menekülési útvonalat elzárta. Ezt követően erőszakkal, testi erővel próbálta a sértettet maradásra bírni, valamint egy éles tárggyal több alkalommal testszerte megvágta, a fején repesztett sérülést okozott.

Ezután a sértett ismerősei segítségével ki tudott szabadulni a lakásból, azonban a gyanúsított utánuk ment és a kezében lévő karóval több alkalommal a testén is ütlegelte a sértett ismerősét, a karót egy mozgó autóra is rádobta.

A Miskolci Törvényszék a férfit előzetes letartóztatásba helyezte április 29-én. Ellene szexuális erőszak bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás.

Hirdetés
Hirdetés