Hirdetés
Hirdetés

Csoda a bánatban: 45 millió forint jött össze a hármas ikreknek

| 2017. 12. 20. | 09:22:00
Debrecenben születtek, Hajdúszoboszlón fognak cseperedni.
Csoda a bánatban: 45 millió forint jött össze a hármas ikreknek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemzetünk egyként, soha nemlátott erővel s példátlan sikerrel bizonyította példaértékű szolidaritását. Alapítványunk és a gyászoló család köszöni mindenkinek az adományokat! Mi folytatjuk eddigi munkánkat. A honlapunkon figyelemmel kísérheti bárki a család élettörténetét majd a “hármas ikrek életútja” almenüben – számolt be az örömhírről, az összegyűlt 45 millió forintról a család ügyét felkaroló Tündérkör Alapítvány.

Mint ismeretes, december 15-én a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában egészséges hármas ikreknek adott életet egy 32 éves hajdúszoboszlói óvónő a terhesség 32. hetében. Császármetszés során a babákat (két lányt és egy fiút) rendben kiemelték, majd az anyuka állapota romlani kezdett, végül – valószínűleg a HELLP szindróma következtében – életét vesztette.

A kicsik a koraszülött intenzív osztályon vannak, jó állapotban, egyelőre inkubátorban, folyamatos megfigyelés alatt. Ahhoz, hogy hazatérhessenek, súlyuknak még gyarapodnia kell. Édesapjuk hajdúszoboszlói otthonukban várja őket.

Hirdetés
Hirdetés