Hirdetés
Rakott zöldség hajdinával
| 2016. 08. 12. | 21:41:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók:
hajdina
1 kisebb padlizsán
3 paradicsom
5-6 szem koktélparadicsom
1 nagyobb vörös hagymának a fele
3-4 ek. olaj
só, bors, őrölt piros paprika, bazsalikom
Elkészítése: Sós vízben puhára főzzük a hajdinát. A padlizsánt karikára vágjuk, a hagymát tetszés szerint felaprítjuk, a paradicsomot kisebb cikkekre daraboljuk. Kevés olajon megfonnyasztjuk a zöldségeket. Sóval, borssal, őrölt piros paprikával és bazsalikommal ízesítjük. Pici olajat teszünk a tepsi aljára, erre rétegezzük: hajdina, zöldségek, hajdina. Sütőben kb. 10 perc alatt összesütjük.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Hirdetés
Gazdaság
A világ elképesztő mennyiségű áramigény-növekedéssel néz szembe
A külgazdasági és külügyminiszter jóslata.
Statisztikai hivatal: nőtt a munkanélküliségi ráta
A munkakeresés átlagos időtartama 8,9 hónap volt.
Fut a MOL-szekér: közel 200 milliárd osztalékot fizetnek ki a részvényeseknek
A tavalyi eredmények után kapják a részvényesek.
Egészségházat építenek Kesznyétenben
Útfejlesztésre is marad pénz.
Bűn és bűnhődés