Hirdetés
Hirdetés

Kis erőmű is épül Szendrőn

| 2020. 02. 26. | 18:22:00
Korszerűbb, takarékosabb megoldások.
Kis erőmű is épül Szendrőn
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eredménnyel zárult a közbeszerzés, így megépülhet a napelemes kiserőmű és kialakíthatják a talajszondás hőszivattyús rendszert Szendrőn. A projekt keretében a polgármesteri hivatal épületét és a szintén önkormányzati fenntartású Idősek Átmeneti Gondozóházát korszerűsítik. A legkedvezőbb ajánlatot a miskolci székhelyű Thermo-Ciklon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tette, így ők végezhetik a miunkálatokat összesen 92,6 millió forint értékben. A közbeszerzést kiíró városvezetés a kivitelezővel február 18-án írta alá a szerződést.

Mi a feladat?

  • A polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése, napelemes és talajszondás hőszivattyús rendszer kiépítése. Összesen 40 kW teljesítményű, hálózatra kapcsolt, 152 modulból álló polikristályos napelemes (fotovoltaikus) rendszer telepítése, a rendszer hálózatra kapcsolása.
  • Az Idősek Átmeneti Gondozóházának energetikai korszerűsítése, napelemes és talajszondás hőszivattyús rendszer kiépítése. Összesen 20 kW teljesítményű, hálózatra kapcsolt, 76 modulból álló polikristályos napelemes (fotovoltaikus) rendszer telepítése, a rendszer hálózatra kapcsolása.
Hirdetés
Hirdetés