Hirdetés
Hirdetés

Csodájára járnak majd a sajószentpéteri létesítménynek

| 2020. 06. 23. | 12:31:00
Klassz lesz a Glass Park.
Csodájára járnak majd a sajószentpéteri létesítménynek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már csak néhány nap, és június 26-án (pénteken) 14 órakor megnyitja kapuit a Glass Park Sajószentpéteren. Minden korosztálynak tartogat meglepetéseket, a legfiatalabbaktól a felnőttekig - derül ki a város Facebook-oldalán közölt ismertetésből.

A mintegy 18 000 négyzetméter gyep, 8000 cserje és fa telepítésével újjászületett területen a gyermekek mozgá­sigényét homokos ját­szótér (játszóvár, fészekhinta, kombinált mászóka, lengő aka­dálypálya, kötélpálya, statikus fitnesz rendszer) elégíti ki.

A labdajátékok kedvelőit egy el­kerített, kivilágítható, 20X40 méteres, három különböző színnel felfestett, multifunkcioná­lis (kézilabda, kispályás foci, 2 db kosárlabda, tenisz) pálya várja.

A BMX, gördeszka és görkorcso­lya megszállottjai a skatepark professzionális elemekből álló pályáján, és egy óriás félcsőben, míg a kerék­párosok a kitermelt földből emelt ügyességi pályán is próbára te­hetik képességeiket.

A látogatók pihenését ülőpadok­ból, lócákból, asztalokból álló térbútor család, felfrissülését pe­dig két nyomógombos ivókút, valamint a létesítmény területén üzemelő büfé biztosítja. Ugyan­csak a látogatók kényelmét szol­gálják a kulturált öltözők, WC-k, vizesblokkok, továbbá a park te­rületén elérhető ingyenes wifi hálózat.

A park naponta 10:00 - 21:00 óráig tart nyitva. Használata személyes és ingyenes regisztrációhoz kö­tött. A regisztráció során a park látogatói névre szóló regisztrá­ciós kártyát kapnak, amit belé­péskor a pénztárban lévő mun­katársnak minden esetben fel kell mutatni. A játszótér és a szabadtéri fitneszpark használata ingyenes. A multifunkcionális pálya és az extrém park használatáért viszont bérleti díjat kell fizetni.

Az autóval érkezőket szilárd burko­latú parkolók várják, a kerékpárosoknak összesen 28 férőhelyes acél ke­rékpártartót alakítottak ki.

Hirdetés
Hirdetés