Hirdetés

Hirdetés

Felháborodott a sátoraljaújhelyi férfi, mert nem engedték zuhanyozni

borsodihir.hu

2020.11.06. 09:50

Felháborodott a sátoraljaújhelyi férfi, mert nem engedték zuhanyozni

Tört, zúzott.

Hirdetés

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy 24 éves férfival szemben. A vádirat szerint a férfi július 27-én délután tisztálkodás céljából megjelent egy sátoraljaújhelyi közösségi házban. Az intézmény rendeltetése szerint egyebek mellett szociális rászorultság alapján és bizonyos feltételek fennállása esetén tisztálkodási és mosási lehetőséget biztosít a környéken élők számára. A vádlott az intézményben közölte egy ott dolgozó szociálpedagógussal, hogy azért jött, mert le akar zuhanyozni. A nő felvilágosította a vádlottat, hogy a közösségi ház szolgáltatásait csak bizonyos feltételekkel veheti igénybe, amelyeknek ő nem felel meg.

A vádlott előbb alkudozni kezdett a nővel, majd mivel nem ért célt, szóváltásba keveredtek.

A vádlott végül kiabálva elindult kifelé az épületből és távozása során, dühében a bejárati ajtón lévő szúnyoghálót berúgta, amire az beszakadt, majd beleütött az ajtóba, ami behorpadt. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Az ügyészség vádiratában a büntetett előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságnak.
Sátoraljaújhelyvádemelésgarázdaság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés