Hirdetés

Hirdetés

Többszörös, különös visszaeső az ózdi trafikrabló

police.hu

2020.11.20. 12:41

Többszörös, különös visszaeső az ózdi trafikrabló

30 centis konyhakéssel követelte a pénzt.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, konyhakéssel a szatyrában indult rabolni egy 32 éves ózdi férfi, elfogták, az Ózdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indított ellen eljárást, az ügyészség pedig letartóztatására tett indítványt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség november 20-án.

A férfi, szatyrában egy 30 centiméteres konyhakéssel november 11-én bement egy ózdi trafikba, hogy pénzt szerezzen. Tudta, hogy az üzletben kamera működik, ezért, hogy a felismerését nehezítse, a farmernadrágjára melegítőnadrágot húzott, míg felső testére több pulóvert vett fel, az arcát szájmaszkkal, fejét pedig kapucnival eltakarta.

Az üzlethelyiségbe belépve, elővette a konyhakést, és azt maga előtt tartva, felszólította a pénztárosnőt, hogy azonnal adja át a pénzt. A nő megrémült, kinyitotta a kasszát, és több mint 150 ezer forintot átadott a rablónak, aki futva elmenekült, később a cselekmény során viselt kapucnis pulóvert és melegítőnadrágot elégette.

A rendőrök elfogták – az ügyészség a büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő gyanúsított letartóztatására tett indítványt.
Ózdtrafiktrafikrabláskonyhakés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés