Hirdetés

Hirdetés

Verés lett a közös italozásból Sajószentpéteren

borsodihir.hu

2021.03.25. 11:40

Verés lett a közös italozásból Sajószentpéteren

A vádlott hajánál fogva ráncigálta a nőt, majd ütötte, rugdosta.

Hirdetés

Italozás közben felmerült nézeteltérésük miatt egy férfi összevert egy nőt Sajószentpéteren, ezért vádat emelt ellene a Kazincbarcikai Járási Ügyészség. A vádirat szerint a férfi egy januári estén együtt italozott a nővel egy sajószentpéteri lakásban, vita alakult ki, annak hevében az ittas állapotban lévő vádlott a hajánál fogva megragadta, és kihúzta a nőt a lakóház udvarára.

Ott többször megütötte és megrúgta.

Miután sikerült a portáról kimenekülnie, a nő segítségért kiabált és futni kezdett a belváros irányába. A vádlott üldözőbe vette, majd mikor a nő az utcán megcsúszott és elesett, utolérte és ismét ütlegelni kezdte. A férfi a bántalmazással csak akkor hagyott fel, amikor egy közelben tartózkodó személy rászólt, hogy értesítette a rendőrséget. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a vádlottal szemben könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt nem terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A járási ügyészség a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfit garázdaság vétségével vádolja és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak.
Sajószentpétergarázdaságverés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés