Tovább épül az ipari park Mezőkövesden

Közbeszerzési Értesítő

2021.06.10. 14:14

Tovább épül az ipari park Mezőkövesden
Fotó: Mezőkövesd Facebook-oldala

Kiválasztották a kivitelezőt.

Hirdetés

Hirdetés

Mezőkövesd önkormányzata közbeszerzési eljárás keretében, két részben építené tovább az ipari parkot.

Az első részben a porta és kiszolgáló épület épülne meg.
A mezőkövesdi iparterület fejlesztés több, jelenleg alulhasznosított ingatlan területén valósul meg. A tervezéssel érintett ingatlan a város külterületén, az egykori laktanya területén található. A tervezési telket ipari park létesítése céljából alakították ki. A jelenleg üresen álló építési telken a véros a hatályos előírásoknak megfelelően új portaépületet kíván építeni a hozzá kapcsolódó kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

Az épületet úgy tervezték, hogy a területre érkezőket a portaszobából kontrollálni lehessen, valamint az épületben telepített egyéb szolgáltatások ellenőrzötten, de a lehető legrövidebb úton legyenek elérhetők.

A kialakítandó épület egy földszintes acélvázas, szendvicspanel burkolatú, könnyűszerkezetes porta és kiszolgáló épület összesen mintegy 140 m2 hasznos alapterülettel, épületvillamossági és épületgépészeti munkákkal. Az épületben kialakítanának egy nagyobb méretű portaszobát, saját vizesblokkal. A porta szoba úgy helyezendő el, hogy abból kontrollálható legyen a területre érkező gépjármű- és személyforgalom és emellett az épületbe érkező dolgozók is.

A második részben raktárcsarnok és kiszolgáló épület megvalósítása a feladat. A mezőkövesdi iparterület fejlesztés több, jelenleg alulhasznosított ingatlan területén valósul meg. A tervezéssel érintett ingatlan Mezőkövesd külterületén, az egykori katonai repülőtér területén található. A tervezési telek ipari park létesítése alkalmas, jelenleg üres.

A raktárépület egy földszintes acélvázas, szendvicspanel burkolatú, könnyűszerkezetes raktárcsarnok, mintegy 540 m2 raktárterülettel és 140 m2 hasznos alapterületű kiszolgáló résszel, épületvillamossági és épületgépészeti munkákkal.

A projekt első részére a nyertes ajánlat nettó 257,3 millió, míg második részre 80 millió forint volt. Mindkét rész kivitelezője a miskolci AFLAC BAU Kft.

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés