Hirdetés

Drága ajtóbecsapás volt ez így!

police.hu

2022.06.01. 11:29

Drága ajtóbecsapás volt ez így!
A Kazincbarcikai Járási Hivatal bejárata (Fotó: Kazincbarcikai önkormányzat)

Kazincbarcikai férfinek nem tetszett az állásajánlat, amit kapott, most bűnhődhet emiatt.

Hirdetés

Hirdetés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy rongálóval szemben folytatott – olvasható a police.hu-n június 1-jén..

Rongálás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 41 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított még március 2-án megjelent a Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, ahol az ügyintéző egy helyi vállalkozásnál ajánlott számára állást. A férfi felháborodott az ajánlaton, mert a nevezett cégnél nem akart alkalmazott lenni, amit fennhangon közölt, majd az állásközvetítéssel kapcsolatos dokumentációt széttépte és az ügyintéző felé dobta. Ekkor a biztonsági őr távozásra szólította fel, amelynek eleget tett, azonban a csaknem negyedmillió forint értékű ajtót olyan erővel csapta be, hogy annak üvege megrepedt és a keretszerkezete is megrongálódott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

KazincbarcikarongálásKazincbarcikai Járási Hivatalajtóbecsapás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés