Hirdetés
Hirdetés

100 millióért szerzett be eszközöket a Füzéri Várgondnokság

| 2022. 08. 10. | 14:20:00
Rekonstrukciót végeznek – kihirdették a közbeszerzés nyertesét.
100 millióért szerzett be eszközöket a Füzéri Várgondnokság
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nettó 137,1 millió forintért szerzett be kiállítási és üzemeltetési eszközöket a Füzéri Várgondnokság – derül ki az augusztus 10-i Közbeszerzési Értesítőből. A gondnokság a XVI. században virágzó és a XVII. század végén elpusztult vár visszaépített tereibe készülő enteriőr rekonstrukcióját végzi.

Ehhez összesen 192 darab és szett bútort szerzett be, többek között 10 szekrényt, 16 asztalt, 10 ládát és 4 ágyat is. Ezeket a szerencsi Rétlaki Róbert, egyéni vállalkozótól szerezték be, vele július 13-án kötött szerződést a várgondnokság.

Ezen kívül az intézmény 155 darab és szett installációhoz és fegyvermásolatohoz is hozzájutott, többek között 8 darab könyv, 10 szett kiállításvezető állvány és falap, valamint 11 különféle tábla is a várgondnoksághoz kerül. Ezeket a budaörsi székhelyű Salisbury Régészeti Kft.-től szerezték meg, akikkel a július 13-án kötötték meg a szerződést.

Mindezek mellett pedig 239 darab és szett/garnitúra textilt is beszerzett, például 40 darab korabeli jelmezt, 2 szett zászlót és 25 különféle háztartási textíliát is. Ebben az esetben a budapesti székhelyű IQR Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-rel kötöttek szerződést július 5-én.

Hirdetés
Hirdetés