Hirdetés

Kodro duplájával győzte le a Fehérvár a Mezőkövesdet

MTI

2022.09.11. 09:10

Kodro duplájával győzte le a Fehérvár a Mezőkövesdet
molfehervarfc.hu

A matyóföldiek a megbízott vezetőedzővel sem tudtak nyerni.

Hirdetés

Hirdetés

A MOL Fehérvár FC a bosnyák Kenan Kodro két góljával 2-1-re legyőzte a vendég Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját szeptember 11-én, a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában. A szezont rosszul kezdő csapatok mérkőztek Székesfehérváron: a forduló előtt a Fehérvár a 9., a Mezőkövesd a 10. helyen állt, utóbbi el is küldte Supka Attila vezetőedzőt, aki helyett megbízott vezetőedzőként Híres Gábor irányította a csapatot. A meccs eleje kiegyenlített játékot hozott, a Vidinek volt egy les miatt érvénytelenített gólja, míg a vendégeknek néhány veszélyes fejese. A félidő közepén Kodro megszerezte a vezetést a fehérváriaknak, a szünetig a Mezőkövesdnek erre nem volt válasza.

Nem úgy a fordulást követően, amikor néhány perc után Stefan Drazic kiegyenlített.

A góltól megélénkült a vendégek játéka, a Fehérvár pedig megzavarodott. A hajrához közeledve szerkezetet váltott a hazai csapat, jöttek a helyzetek is, amelyek közül egyet Kodro értékesített, ezzel beállította a végeredményt. Győzelmével a Fehérvár – egy meccsel kevesebbet játszva – fellépett a tabella 7. helyére, a Mezőkövesd maradt tizedik.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (1-0)

MOL Aréna Sóstó, 2376 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Kodro (25., 81.), illetve Drazic (49.)
sárga lap: Stopira (9.), Serafimov (18.), Kastrati II. (40.), illetve Karnyickij (4.), Pillár (23.)
MOL Fehérvár FC: Kovács D. - Nego, Serafimov, Larsen, Stopira, Hangya (Zivzivadze, 70.) - Rúben Pinto, Pokorny (Lednyev, 63.) - Kastrati II., Kodro (Makarenko, 88.), Dárdai P. (Heister, 88.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli - Kállai K. (Kállai Z., a szünetben), Pillár, Lukic, Schmiedl (Molnár G., 87.) - Vajda S., Karnyickij (Selmani, 90.), Nagy G., Besirovic, Cseri - Drazic (Bobál G., 79.)
labdarúgásMezőkövesdMezőkövesd Zsóry FC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés