Hirdetés

Hirdetés

Kirámolták a monoki iskolát, mindent elvittek...

police.hu

2023.03.16. 14:48

Kirámolták a monoki iskolát, mindent elvittek...
(Fotó: police.hu)

Ötször fordultak a kis szekérrel. Az is lopott volt.

Hirdetés

Ötször fordult talicskával, kis szekérrel az a két fiatal fiú, akik kirámolták a monoki általános iskolát, amiért popás bűntett, illetve védett kulturális javak körébe tartozó tárgy vagy műemlék sérelmére elkövetett rongálás miatt folytat eljárást ellenük a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Egy 16 éves és egy 14 éves monoki fiatalkorú fiú 2023. március 14-én az éjszakai órákban betörtek a műemlékvédelem alatt álló monoki általános iskolába. A betörők gyakorlatilag kirámolták az iskolát, mivel elvittek onnan 6 kerékpárt, 5 számitógépet, 10 billentyűzetet, 2 monitort, 1000 tasak 4 grammos kristálycukrot, 23 tekercs toalettpapírt, 5 alkoholmentes pezsgőt, 65 kést, 200 kanalat, 180 villát, 120 kiskanalat, illetve egy talicskát. A tolvajok ez utóbbival és egy kis szekérrel ötször fordultak, míg az intézményhez közeli portára szállították a lopott értékeket.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket, akik beismerő vallomást tettek. Az eljárás eredményeként az ellopott értékeket a rendőrség lefoglalta.

 

rendőrséglopásMonok

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés