Hirdetés

Hirdetés

Mini Toszkána: nyitnak a mádi pincék

borsodihir.hu

2023.06.01. 08:19

Mini Toszkána: nyitnak a mádi pincék

Húsz borászat részvételével.

Hirdetés

Június 17-én első alkalommal rendezik meg a Mádi Nyitott Pincék nevű rendezvényt, ami nemcsak a borkedvelőknek nyújt majd teljesnapos kikapcsolódást.

Mád Tokaj-Hegyalja ősi, szőlőtermelő települése. Magyarország észak-keleti részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Zemplén-hegység és a Szerencsi dombság között fekszik. Egy mini „Toszkána”, amit különleges atmoszféra leng körbe, gyönyörű történelmi épületekkel, kiváló borokkal és gasztronómiával.

Egy tartalmas hétvégéhez a programból nem hiányzik semmi, lesz minden, ami a finom borok mellé dukál, úgymint izgalmas gasztronómia, zenei csemegék, az aktív és passzív pihenés minden formája. A kalandvágyókat dűlő- és e-bike túra is várja, de ha valaki inkább kultúrális kikapcsolódásra vágyik, akkor számos kiállítás, előadás és koncert közül választhat.

Mádi Nyitott Pincék húsz borászat részvételével: 

Anna Pincészet - Árvay Pince - Barta Pince - Czabala Borászat - Demetervin - Holdvölgy - Juliet Victor - Kardos Pince - Mád Hill - Első Mádi Borház - Mádi A Borbirtok - Maison aux Pois - Pelle Pince - Royal Tokaji - Szarka Pince - Takács Pince - Tokaji Borbarátnők Boltja - Tokaj Classic -  Veze Birtok - Zsirai Pincészet

A Mádi Nyitott Pincék különleges lehetőség nyújt arra, hogy az egyébként hétköznaponként nem elérhető  pincészeteket egy napon járhassuk be és a borászoktól testközelből ismerhessük meg boraikat.

Ugyan pár éve már hagyománya van annak, hogy egy évben néhány alkalommal egyszerre kinyitnak a mádi pincék, de a június 17-i alkalommal indulva rendszeresen lesznek ilyen alkalmak a Made in Mád rendezvénysorozat keretein belül.

További információ a Made in Mad Facebook-oldalán és a Mádi Nyitott Pincék Facebook-eseményén olvasható.
Mádborászatpince

Hirdetés

Hirdetés