Elvonóra megy Curtis, bocsánatot kért Majkától

borsodihir.hu

2019.01.07. 15:11

Elvonóra megy Curtis, bocsánatot kért Majkától
(Fotók: Fogarasi Renáta/Cívishír)

Elismerte, hogy függő.

Hirdetés

Mióta Majka nyilvánosan megszakította a munkakapcsolatát Curtisszel, a focistából lett rapper egyre sűrűbben keveredett botrányokba, főleg amiatt, hogy nem jelent meg a saját koncertjein.

December közepén a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjának megígérte, hogy elkíséri őket Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra, de az orvosok és az állami gondozottak hiába várták. Szilveszter előtt egy nappal egy miskolci szórakozóhelyen lett volna fellépése, de a koncert előtt másfél órával betegségre hivatkozva lemondta.

Legutóbb az elmúlt hétvégén történt meg ez vele és bár azt egyelőre nem magyarázta meg, miért nem tudott elmenni a szlovákiai fellépésére, egy Instagram posztba hétfőn bejelentette:

már ő is tisztában van azzal, hogy segítségre van szüksége, ezért befekszik egy rehabilitációs központba.

A zenész még a héten bevonul az elvonóra, így a januári koncertjeit lemondja. Plusz egy utóiratot is fűzött a bejegyzéshez, amiben Majkához szól: „Szeretlek Petike és mindenben igazad volt.”

Két és fél órával később megérkezett Majka válasza is, aki Facebookon annyit írt Curtisnek, hogy: „Én is szeretlek Testvérem! Sok sikert!”.

Alig néhány perccel a posztolása után több mint másfél ezer lájk érkezett a rövid üzenetre.
drogMajkacurtisrehab

Szóljon hozzá!

Hirdetés