Hirdetés

Hirdetés

Dalt szereztek a járványhelyzet hőseiről

2021.04.22. 13:04

Dalt szereztek a járványhelyzet hőseiről
(Fotó: Déry Program/Youtube)

A klip az egészségügyiek napi küzdelmeit mutatja be.

Hirdetés

Dallal hívja fel a figyelmet a frontvonalban dolgozókra a Déryné Társulat, amelynek tagjai a Gondolok rád című alkotással köszönik meg a járványhelyzet enyhítéséért harcolók munkáját. A Déryné Program 2020 tavaszán indult útjára azzal a céllal, hogy eljuttassa a minőségi színházi kultúrát elsősorban a kistelepülésekre - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják,

a program egyik pillére a Déryné Társulat, amelynek tagjai a jelen élethelyzet nehézségeire reflektálva közös dallal köszönik meg a járványhelyzet enyhítéséért harcolók munkáját.

A Gondolok rád című dalt Dánielfy Gergő szerezte, aki a Kaposvári Egyetem színművész hallgatója és a Déryné Társulat tagja. A debreceni kötődésű alkotó, aki 2018-ban az MTVA A Dal című műsorában az év felfedezettje címet érdemelte ki, Losonczi Kata, Szemerédi Bernadett és Kis Domonkos Márk közreműködésével énekelte fel szerzeményét. A Gondolok rád videóklipjében fellelhető jelenetek a frontvonalban harcolók napi küzdelmeit mutatják be, a vágóképeket az MTVA archívuma bocsátotta a Déryné Program rendelkezésére - áll a közleményben.

 

zenepopzeneDánielfy Gergő

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés