Hirdetés
Hirdetés

Kazincbarcikán rabolhatott, egészen másutt kapcsolták le

| 2019. 01. 18. | 16:47:00
Még az ősszel zajlottak le útonállásszerű támadások.
Kazincbarcikán rabolhatott, egészen másutt kapcsolták le
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik a megalapozott gyanú szerint több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán – tájékoztatott január 18-án a Borsod megyei rendőr-főkapitányság.

Mint írják, rablás miatt nyomoznak egy 49 és egy 45 éves kazincbarcikai férfi ellen, akik a gyanú szerint október 27-én, a délelőtti órákban támadtak rá egy férfira a Mátyás Király úton. A sértett nem akarta átadni 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt. Az útonállók október 10-én a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét, de végül zsákmány nélkül menekültek el. Előfordult olyan alkalom is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de nem adták vissza, sőt bántalmazták is.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd novemberben elfogták az egyik gyanúsítottat (őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került). Szökésben lévő bűntársát a napokban sikerült elcsípni Dunakaeszin. Őt szintén letartótatta a bíróság.

Hirdetés
Hirdetés