Hirdetés
Hirdetés

Felfüggesztett börtönt kértek egy sajószentpéteri férjre

| 2020. 03. 17. | 13:02:00
A vádlott hátba szúrta teregető feleségét.
Felfüggesztett börtönt kértek egy sajószentpéteri férjre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt emeltek vádat egy 64 éves sajószentpéteri férfi ellen, aki 2018 elején megszúrta a feleségét közös házukban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség március 17-i közlése szerint a vádlott és mostohafia szilveszter hajnalán szóváltásba keveredett, a rendőröknek kétszer is intézkedniük kellett a férfiak dulakodása miatt. Az apa – még ittasan – a felesége szemére vetette, hogy a viták során mindig a fiának ad igazat. Mire az asszony közölte vele, hogy már nem akar vele élni, költözzön el otthonról. Ha nem megy el, távoltartást kér ellene.

Másnap délben a férfi elkezdte összepakolni személyes holmijait, ekkor magához vett egy 18 centiméter hosszúságú kést. Borozott, majd amikor a felesége neki háttal állt, a férfi elkeseredésében megszúrta. A döfés a sértett háta közepét érte, 8 napon túl gyógyuló sebet ejtett (akár életveszélyes is lehetett volna). Az asszony a földre rogyott, mire a férje átkarolta, majd szólt a családtagjainak, hogy hívjanak mentőt.

Hirdetés
Hirdetés