Hirdetés
Hirdetés

Azzal fenyegettek egy ózdi nőt, hogy viperával kínálják meg az altestét

| 2021. 09. 13. | 15:09:00
A tettesek tinédzser lányok, akik ellen vádemelést tett az ügyészség.
Azzal fenyegettek egy ózdi nőt, hogy viperával kínálják meg az altestét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Miskolci Járási Ügyészség azzal a két lánnyal szemben, akik egyikük féltékenységéből adódóan megaláztak egy nőt Ózdon két évvel ezelőtt.
A személyi szabadság megsértése bűntettben folyó eljárás során az ügyészség pártfogó felügyelet elrendelését is kérte a bíróságtól.

A vádirat szerint a 16 éves és egy 18 éves tettesek 2019 októberében az ózdi vasútállomás közelében italoztak a fiatalabbik lány szerelmi bánata miatt. Utóbbi azon kesergett, hogy az élettársa még mindig tartja a kapcsolatot a korábbi barátnőjével. A vádlott ezért nagyon haragudott erre a nőre.

Az emlegetett hölgy azon a délután éppen betért az ivóba; a tinédzsernek nem is kellett több, hogy rögtön számon kérje, miért találkozgatnak az ő párjával. Mindez olyan hangoskodással járt, hogy több fiú gyűlt köréjük. Kisvártatva a 16 éves lány azzal fenyegette meg a sértett, hogy „vele kell mennie”, különben megöli, de előtte még – ahogy az ügyészség fogalmaz a szeptember 13-i közleményben – szexuális cselekményt végez rajta a táskájában lévő „viperával” (teleszkópos fémbottal). Az eszközt elő is vette. 

A vádlottak és áldozatuk több mint 2 órán órán át sétáltak szorosan egymás mellett, miközben előbbiek folyamatosan szidalmazták, becsmérelték, leköpdösték a nőt, akinek végül meg kellett csókolnia a fiatalabb elkövető cipőjét (kilátásba helyezték ugyanis a haja levágását).

A sértettnek végül hosszas megaláztatások, pofonok és a „lekutyázása” után sikerült elszaladnia.

A vádlottak büntetlen előéletűek.

Hirdetés
Hirdetés